Agraïments

Benvolgudes Sres.

El meu nom és Pere Guillén i soc fill de Rosa Sola, usuària dels serveis prestats per les PROFESSIONALS (sí, en majúscules) de la seva residència des de finals de desembre del 2022 fins a finals de març del 2023.

El motiu d'aquesta carta és expressar en nom de la meva mare i de la nostra família l'agraïment, dedicació, professionalitat, afecte i bones formes demostrat pels professionals del centre durant el temps que la meva mare va necessitar dels serveis, cures i atencions per a la seva recuperació.

Professionalitat no sols envers ella, si no també envers nosaltres, els familiars. Informació puntual, precisa i d'una forma clara, així com les indicacions rebudes per al seguiment posterior a l'alta del centre.

No em queda més que escriure'ls aquesta carta d'agraïment i pregar-los que la facin extensiva i la comparteixin amb tots aquells professionals del centre que han dedicat el seu temps i la seva vocació al servei dels usuaris.

De nou, molt agraïts, atentament

"

"

Expressar-los nostre més profund agraïment, agraïment que va ser expressat en molts dels moments per la nostra mare mentre va estar amb vostès.

Gràcies eternament a tots vostès ( Dr Bantula i altres metges, Leo, infermeres, auxiliars, cambreres)els quals volgués nomenar-los a cadascun pel seu noms; per tot el que van fer per ella, no va anar només assistir-la professionalment amb un esperit de vocació, de servei, de professionalisme, sinó també, i crec que més important amb molt d'AMOR.

No, va haver-hi un sol dia en l'estada de la residència en què la meva mamà no tingués un conte de vostès, que no ens comptés, i tots es referien a l'afecte, als detalls, a les paraules, a les expressions d'amor, i moltes ocasions prendre's un moment d'asseure's en el seu llit a conversar, li van fer riure, la van consentir ( deixant-li el seu batica neta sota el coixí o el moment del bany en llit , en aixecar-la al matí i simplement passar a saludar-la).

Tot això i moltes coses més que ara se m'escapen van fer que la meva mamà tingués un sojorn amb vostès molt feliç.

Gràcies, mil gràcies per tot i per tant!

Fins sempre Família

"

"

En nom d'ella i de tots nosaltres, volem agrair-vos ENORMEMENT les cures ofertes i l'atenció que l’heu dedicat a la Gregària.

Per a nosaltres va ser un pas molt dur haver-la de que portar a un sociosanitari quan sempre havia estat a casa. El primer dia que la vam portar, ella va intentar transmetre'ns tranquil·litat perquè no ens preocupéssim, però per a nosaltres va ser un moment dur, ple de por, incertesa, tristesa i preocupació.

Recordem que, per una finestra del menjador, ens va atendre la Nuri de la neteja i ens va transmetre unes paraules de tranquil·litat (gràcies per aquest moment). Com bé diem, era la primera vegada que se n’ "anava de colònies". Quan vam poder visitar-la, va ser una grandíssima tranquil·litat veure que ens transmetia calma, ella mateixa en tot moment ens va dir que se sentia cuidada, quines grans paraules! Per a nosaltres, escoltar això del seu cor, va ser un gran alleujament. Hem vist com estant amb vosaltres no ha sofert, ha estat neta, alimentada, cuidada, li heu donat afecte, l'heu curat, l'heu acompanyat, li donàveu un cop d'ull de tant en tant per a veure què feia, en cap moment s'ha sentit sola. Ens preocupava el fet que al no poder veure bé ni en poder escoltar correctament s'aïllés i es desorientés ... la veritat que no ha estat per a res així! I això, en gran part és per vosaltres. És cert que ha arribat a reconèixer les vostres veus fins i tot i no poder-vos veure bé, algunes vegades s'equivoca amb els noms, però sempre us té molt present en el seu dia a dia. Ens hauria encantat que hagués pogut seguir amb vosaltres, ella en cap moment volia marxar.

Gràcies a la Verónica per la seva amabilitat i simpatia, gràcies al "Doctor" (com diu la Gregària) per la seva atenció i delicadesa, al Dani per la seva amabilitat i paciència, a l’Olga per la seva paciència a l'hora d'aixecar-la i per cuidar-la per la matins, a la Nuri de la neteja per sempre preguntar-nos i estar pendent de la Gregària, a la Montse de la neteja per parlar-li sempre, a tots els auxiliars i les auxiliars (que no recordem tots els noms, però si no recordo malament, Senti, Alicia, Paula, Encarna, etc ... ) per les vostres cures, el vostre afecte i, sobretot, per treballar sempre amb un somriure. A les infermeres, per cuidar i controlar que no sofreixi, als cuiners i cuineres pels purés que els trobava bons (i això que és especial amb el menjar), a la bugaderia per cuidar de la roba, a les de la neteja per mantenir-ho tot net i per parlar-li i donar-li afecte, al de manteniment per arreglar els timbres de l'habitació, a la resta de l'equip de rehabilitació per la vostra gran feina, a la Leo (treballadora social) per la seva paciència i ajuda en tot moment, a les administratives / recepció per la vostra simpatia i amabilitat en tot moment, a la Montse (terapeuta ocupacional) pel seu afecte quan coincidíem als matins, a Anna (terapeuta ocupacional) per l'afecte cap a la Gregària i en cas que ens oblidem d'algú més, no ens ho tingueu en compte, perquè l'agraïment és cap a tots i a totes!

De veritat, que mil gràcies per tot! Sempre recordarem amb afecte, aquesta etapa de la vida de la Gregària.

"

"

Quan vam decidir ingressar la mare a la Residència l’Estada, ja portàvem una llarga trajectòria cuidant-la al domicili. El pare era contrari a l’ingrés, però veient la càrrega que li suposava i que al final, tot i que ell volia i pensava que la cuidava bé, hi havia mancances. Va ser una decisió dura, però no va quedar una altra. Des del primer moment, el carinyo, la paciència, la professionalitat i l’empatia, ja ens va fer canviar el concepte. Quan va arribar el moment del final, ens vam sentir acompanyats, escoltats i sobretot que la mare va estar molt ben cuidada. La vam poder acompanyar i veure de prop les cures ofertes per tothom. Un equip amb una qualitat humana que preval davant de tot i això es palpa en l’ambient. Realment ens hem sentit en molt bones mans. El pare ho té clar, quan li arribi el moment no vol anar enlloc més que a l’Estada i nosaltres també. Gràcies per tot! Att, Família Joaquina Morales Bautista Juny 2022

"

"